Jubileum

JN Harmelen viert 55-jarig Jubileum op 25 juni

Kamp-1986-Rakkers (JNH 55 Jarig Jubileum)Op zaterdag 25 juni 2016 zal Jong Nederland Harmelen haar 55 jarig jubileum vieren. Voortkomend uit de katholieke kerk zullen vele Harmelenaren lid zijn geweest van onze vereniging of één van haar voorlopers. Denk hierbij aan Gidsen, Rakkers, Kabouters, Zwaluwen, het jongensgilde, het meisjesgilde en nog anderen.
Op zaterdag 25 juni zullen de huidige leden van de club een gezellige dag hebben in het teken van de Olympische Spelen in Rio. De avond is gereserveerd voor een reünie met als thema “a Tropical Night party”. Daarvoor willen wij alle (oud) leden, (oud) vrijwilligers, (oud) Vrienden van JNH en (oud) sponsoren van harte uitnodigen.

Kijk op onze facebook pagina https://www.facebook.com/JongNederlandHarmelen voor meer info. Bij geplande evenementen vindt u het evenement 55 Jaar Jong Nederland Harmelen. Daar staan al een aantal leuke foto´s uit die goeie ouwe Jong Nederland tijd. Kijk gerust en benoem mensen die nog niet benoemd zijn door ze te ´taggen´. Zo krijgen wij onze gegevens ook meer op peil.

Schrijf in ieder geval 25 juni 2016 in uw agenda om een leuk feestje bij Jong Nederland Harmelen te komen vieren. Voor vragen of meer informatie kunt u zich wenden tot voorzitter Berry van der Lit via info@jnharmelen.nl.