Jubileum

Jubileum JNH 55 jaar een succes

IMG_9585Afgelopen zaterdag, 25 juni 2016, heeft Jong Nederland Harmelen haar 55 jarig jubileum gevierd. In de ochtend en middag waren de kids aan de beurt voor een gezellig dag. Thema was Olympische Spelen, maar dan op z’n Jong Nederlands. De prestatie was leuk, maar uiteindelijk bleek iedereen gewonnen te hebben en een mooie beker mee naar huis te mogen nemen. Hier op de foto één van de winnende groepen.

Zo’n 175 gasten kwamen op het Jubileumfeest in de avonduren af. Een groot feest voor vooral drie personen. Loek Sistermans, Coen van Kuijk en Ton van Vliet kregen door voorzitter Berry van der Lit een Speld van Verdienste opgespeld. Alle drie vanwege hun grote bijdrage aan Jong Nederland in al zijn facetten. Loek vooral vanwege zijn verdiensten als voorzitter, Coen vooral vanwege ook het werk naast Harmelen namelijk voor de landelijke organisatie en Ton vooral vanwege 20 jaar (!) penningmeesterschap. Terecht verdiende spelden voor de mannen.

IMG_9597De avond werd muzikaal afgetrapt door The Basement, een deels Harmelense nieuwe band. Na een wat onwennig begin wisten ze het publiek vast te houden en een leuke set op de planken te brengen. Amusic van oud-lid Jeroen de Bree maakte de rest van de avond vol met gezellige muziek. Wel gezegd moet worden dat ‘van links…. en rechts…’ in het zand niet echt meeviel.

Alle vrijwilligers en sponsoren willen we hierbij van harte danken voor hun bijdrage om dit feest compleet te maken. Op naar de 60 jaar !

Meer foto’s van de feestavond zijn te vinden op: deze link naar JNH 55 jaar foto’s.