Activiteiten

Festival van het Jaar erg leuk

Het Festival van het Jaar, georganiseerd vanuit het Landelijke Jong Nederland, is weer geslaagd. Met 32 kids, 8 leiding en 4 ouders met auto’s (bedankt voor het rijden) zijn we op en neer geweest naar Speelland Beekse Bergen. Anja had de organisatie uit onze groep prima voor elkaar. Leiding, chauffeurs en kids waren daarom keurig ge├»nformeerd en op tijd aanwezig.

Om 10.30 stonden we al met Kleppie op de foto en kon het grote spelen beginnen. De minigolf, de trampolines en klimtoestellen werden snel gevonden. Ook de splash bleek een gewilde attractie. Diverse kids hebben ook hun rijbewijs gehaald. Naast JN Harmelen waren er nog veel meer. Zeilberg, Geesteren, Heeswijk-Dinther, Reusel noem maar op. Leuk om met zoveel gelijkgestemden bij elkaar te zijn.

Enthousiaste kinderen maakten het fraai, het goede weer deed de rest. Moe maar voldaan en met een lekker ijsje tot slot kon rond 16.00 uur de thuisreis beginnen. Deels onderweg, maar vooral thuis, kon iedereen moe en voldaan in slaap vallen… Inclusief de leiding!

Berry van der Lit

Klik hier voor de foto’s van het Festival.