Activiteiten

JNH Pubquiz – 11 september 2015

IMG_3036

De eerste JNH Pubquiz was een gezellige leuke avond. Met 6 teams hadden we een lekkere opkomst.
De avond zelf verliep prima door de organisatie van Mark Bader die alles keurig onder controle had. En zoals iedereen weet is dat bij JN-ers niet altijd even gemakkelijk. Na 4 speelrondes van 25 vragen kon de eindstand opgemaakt worden. Iris en Lisanne kregen de troostprijs, zij werden dan wel 6e, maar hadden nog steeds ruim 60% van de vragen goed. Burny & Snas, u kent ze wel, werden 5e. Tom, Carmen en Ruben 4e. De strijd om de 2e plaats werd beslist door een in-quiz aankoop. Jé en Ed kochten Klap in en d
ardoor eindigden zij met 72% goed slechts 1% boven het team van Guido, Frank en Sjanine. Het niveau was dus aardig gelijkelijk verdeeld. Behalve dan de nummer 1 van de avond. Het Van Team (van Vliet, van Vliet, van Dam en hij van Tummers) wist met 82% de overwinning duidelijk binnen te harken.

De JNH Pubquiz, zeker voor herhaling vatbaar! Helaas niet op vrijdag 18 september al, een kleine misrekening in onze planning maakt dat onmogelijk. Maar hou de site in de gaten voor een andere datum!