Activiteiten

Koppel Darttoernooi 2013

Jaarlijks zorgt Jong Nederland Harmelen voor de organisatie van wellicht het gezelligste toernooi van Harmelen. Het 16+ Koppel Darttoernooi. Ieder jaar weer met een ander thema en andere spelregels dan bij het ‘normale’ spelsysteem 501. Dit keer was het thema Knetter Letter Darten. Ieder getal op het bord correspondeerde met een letter. En door de juiste getallen te gooien kon een zin gevormd worden. Moeilijk zat als je bedenkt dat de D voor dubbel bull stond en de S voor single bull. Naar mate het toernooi vorderde werden het aantal keren D en S vergroot in de zinnen, wat het spel behoorlijk bemoeilijkte.

Uiteindelijk bleken Ad van Kuik en Ton van Vliet de sterkste zenuwen te hebben en de slotzin ‘Door de darts het dartbord niet meer zien’ het snelst te hebben gegooid. Zij wonnen de finale van Harry van Schaik en zijn blonde metgezel Guus. Derde werden David de Groot en Linda van Miltenburg , vierde Nees Bos en Jeroen Oostveen.
In de verliezersronde gingen Marco Nolte en Arno Tummers na een slopende partij met de derde prijs aan de haal. Zij wonnen van Fred Touw en Mariska Severs. De finale werd gewonnen door het koppel Tim Sistermans en zijn maatje Anika die later vervangen werd door Niels Rijksen, want bij Jong Nederland kan alles, dus ook dat. Zij wonnen van het koppel Roy Versteeg en zijn eeuwige koppelgenoot Guido Rutten.

Oud-leden sponsorden dit jaarlijkse toernooi. Tegelzettersbedrijf Bos en Administratiekantoor Ton van Vliet mochten dan ook helpen de prijzen uit te reiken. Daarna bleef het nog lang onrustig bleef in blokhut de Jeugdhof. Wat het thema van volgend jaar wordt… dat weet bijna niemand!
Voor meer informatie over Jong Nederland Harmelen kijk op:
www.jnharmelen.nl of op de Jong Nederland Harmelen Facebook. En je kan ons ook bereiken via info@jnharmelen.nl.
.
Klik op de afbeelding voor een grotere versie.