Activiteiten

Zaterdag 21 november – JNH Dart Marathon

Dartbord-klokZaterdag 21 november is ’t Kraaiennest in Dezibel het decor van een Dart Marathon voor het goede doel.
Dat goede doel zijn wij, Jong Nederland Harmelen. We hebben veel binding met The Pirates en daarom is voor deze constructie gekozen.

12 mannen gaan proberen 12 uur lang te darten om daarmee sponsorgeld op te halen. Geld dat nodig is om het jaarlijkse tekort (iets te weinig leden en geen subsidie meer vanuit de gemeente) te kunnen opvangen. De mannen die deze uitdaging aangaan zijn: André Voorhout, Ton van Vliet, Mark Bader, David de Groot, Chris Fredriks, Martin van Vulpen, Arno Tummers, Ad van Kuik, Theo van Spanjen, Matthijs van Bouwhorst, Jos van Leeuwen en Berry van der Lit.

Tussen 13.30 en 15.30 uur darten de kids van Jong Nederland Harmelen hun eigen Dart Marathon. Ook zij laten zich hiervoor sponsoren.

Zowel de kids als de mannen kunnen wel wat aanmoediging gebruiken, wij hopen jullie daarom zaterdag te kunnen begroeten in Dezibel.
De kids spelen dus van van 13.30 – 15.30 uur. Daarom zullen er aan de bar pas na 16.00 uur alcoholhoudende drankjes verkocht worden.

De mannen spelen van 12.00 – 24.00 uur hun potjes. Ongeveer 50 minuten per uur en 2 pauzes van 30 minuten. Het wordt dus een hele toer dit vol te houden. Kom ze er daarom doorheen slepen en moedig ze aan! Tot zaterdag!