1) Bestuur

Bestuursgepraat

Hallo, kinderen en ouders van Jong Nederland,

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bram van Egmond, ben 21 jaar oud .

Ik zit al 14jaar bij de vereniging en ben al 5 jaar leiding.

Ik geef leiding vanaf me 17e op de dinsdag avond.

Door de weeks zit ik nog op school in Amsterdam, daar studeer ik bedrijfskunde en ik zit ondertussen in het 2e leerjaar.

Zoals jullie inmiddels weten is er veel veranderd binnen de vereniging en daarom een stukje van jullie nieuwe voorzitter.

Het was tijd voor mij om een andere functie binnen deze club te krijgen en daarom heb ik het stokje van Loek Sistermans overgenomen.

Via deze weg wil hem daarom ook bedanken voor de jaren lange inzet binnen deze club.

Loek dank je wel!!!

Er zijn veel nieuwe gezichten in het bestuur erbij gekomen en samen met de andere leiding willen wij de vereniging weer terug brengen naar de 100 leden. We zijn met ze allen ontzettend gemotiveerd en willen ook nieuwe activiteiten gaan uitproberen.

Het is even geleden dat er een stukje geplaatst is, maar in de tussen tijd is er binnen de vereniging ook veel gebeurd. Zo hebben we een geweldig jubileum gehad.

Dit was een leuk feestje wat mede mogelijk gemaakt is door diverse sponsoren.

Hiervoor onze grote dank.

De blokhut heeft ook de nodige veranderingen gehad. Zo zit er een nieuw plafond in en krijgt het gebouw nieuwe frisse kleuren, maar hier meer over in het stukje beheer.

Zoals jullie weten staat kamp ook weer voor de deur, wil je nog mee op kamp of heb je vriendjes en vriendinnen die mee willen op kamp geef ze dan snel op bij de leiding.

We gaan van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 14 juli naar Schijndel.

Hoe groter de groep wordt hoe gezelliger het is. De voorbereidingen zijn al in volle gang en wij als leiding hebben er al heel veel zin in.

Ik als voorzitter ga er vol tegen aan om er weer een leuk, sportief en creatief jaar van te maken en hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben.

Groetjes,

Bram Van Egmond