Zomerkamp

Al vanaf 1950 organiseert Jong Nederland Harmelen een zomerkamp voor hun leden en alle kinderen uit de regio. Iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar kan mee op zomerkamp. Dit zomerkamp wordt gehouden in de eerste week van de zomervakantie, midden Nederland. Elk jaar wordt er ook een thema aangekoppeld. Alle spellen en creatieve dingen die we gaan doen in die week zullen te maken hebben met het thema. Voor de ouderen zullen er natuurlijk wat uitdagender spellen worden bedacht dan de jongsten.

Na aanmelding bij ons zomerkamp zullen wij uw gegevens verwerken en een bevestiging sturen dat uw kind mee kan gaan met ons zomerkamp. 1 á 2 maanden voordat het zomerkamp is zullen wij als leiding langsgaan bij ouders om het kampgeld op te halen. Tijdens het kampgeld ophalen zal er worden gevraagd of uw kind een allergie heeft of dat hij speciale medicijnen dient te nemen. Ook kunt u tijdens dit gesprek aangeven waar wij eventueel rekening mee moeten houden. Mocht u vragen hebben over ons zomerkamp dan kunt u ons altijd bereiken op: info@jnharmelen.nl.

2018

Dit jaar gaan we naar Maarn op zomerkamp. Met als thema: Animatie.

We zullen vertrekken op zaterdag 14 juli en zullen dan op 21 juli weer terug zijn in Harmelen. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar u kunt uw kind alvast OPGEVEN voor ons kamp.

Voor meer informatie kunt u e-mailen naar: info@jnharmelen.nl

Zomerkamp 2017  –  Verenigd Koninkrijk  –  Amerongen