1) Bestuur

Het seizoen gaat weer van start!

Het nieuwe seizoen van Jong Nederland Harmelen staat weer op het punt van beginnen. Traditioneel starten we de maandag na de Septembermarkt weer met club. De contributie is aangepast waardoor de leden voor de standaard jaarlijkse activiteiten geen extra bijdrage meer hoeven te betalen. Makkelijk voor jullie, maar zeker ook voor ons!

Dit jaar staat in het teken van het jubileumfeest want in juni 2016 vieren we dat Jong Nederland Harmelen 55 jaar bestaat. Dat gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Leden, oud-leden, vrijwilligers, oud-vrijwilligers en ‘Vrienden van JNH’ houdt daarom zaterdag 26 juni 2016 vast vrij in je agenda want dan gaan we dit vieren.

Maar eerst is er op 11 en 18 september al de JNH Pubquiz. Een gezellig avondje quizzen van 20.30 tot uiterlijk 23.00 uur (koffie staat klaar vanaf 20.00 uur). Waarna natuurlijk nog nagepraat kan worden. Kom meedoen met een team van 2 tot 4 personen of kom gewoon lekker kijken hoe het eraan toe gaat.
En voor de ‘Vrienden van Jong Nederland Harmelen’… op zaterdag 26 september is het Vriendenfeest. Dit keer in de blokhut zelf. Geen Vriend en toch zin om te komen? Gewoon doen! Het begint om 20.30 uur.

Ik wens iedereen weer enorm veel plezier het komende seizoen. En kom op de Septembermarkt even langs bij de drankkraam op het parkeerterrein bij de Kloosterhoeve, JN-ers helpen daar mee met bardienst draaien.